Strada Bicaz, 126, Bacău
0334 408 304
scoaladomnitamariabc@yahoo.com

Biblioteca

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CITITULUI ÎMPREUNĂ 📖

Ne-am alăturat și noi evenimentului „ZICI 2023 – „O carte, un glas, multe urechi!”, activitate internațională marcată anual de milioane de oameni care citesc împreună! De la mic la mare, preșcolarii și elevii Școlii Gimnaziale „Domnița Maria” au citit împreună pentru promovarea lecturii și a alfabetizării.

„Cititul e pentru minte, ceea ce e sportul pentru corp.“ (Sir Richard Steele)

Bibliotecar, Cîmpeanu Mihaela

📚🌟 Ziua Internațională a Lecturii la Școala Gimnazială ”Domnița Maria” Bacău 🌟📚

Cu ocazia Zilei Internaționale a Lecturii, elevii Școlii Gimnaziale ”Domnița Maria” din Bacău au participat la un eveniment special, menit să le deschidă apetitul pentru lectură și să le arate frumusețea cărților. Sub îndrumarea doamnei bibliotecar Cîmpeanu Mihaela, copiii au explorat universuri fascinante și au descoperit povești care i-au captivat și inspirat.

În cadrul evenimentului, elevii au avut ocazia să citească și să împărtășească impresii despre cărțile preferate. Atmosfera a fost una deosebit de plăcută și interactivă, fiecare elev având șansa să se exprime și să își dezvolte abilitățile de lectură și de comunicare.

Doamna bibliotecar a organizat activități variate, de la sesiuni de lectură în grup, la discuții despre personaje și teme literare. Cu răbdare și pasiune, doamna Cîmpeanu a reușit să transmită elevilor dragostea pentru cărți, subliniind importanța lecturii în dezvoltarea personală și academică.

Lectura ne deschide mințile și ne îmbogățește sufletele. Continuăm să citim și să ne lăsăm inspirați de magia poveștilor! 📖✨

#ZiuaLecturii #DomnitaMariaBacau #DragostePentruCarti #CititoriPasioți